Paasgeschenken Leonidas

Leonidas.

Al meer dan vier generaties lang maakt Leonidas bonbons betaalbaar voor iedereen. Leonidas blijft lekkere en originele producten maken met respect voor tradities en vakkennis. Het resultaat is bekend: De beste kwaliteit bonbons en chocolade producten. Ook voor de lekkerste paasgeschenken zoals paaseitjes en paasfiguren.

Leonidas kwaliteit.

Tegenwoordig produceert Leonidas meer dan 100 soorten Belgische chocolade producten. Allemaal van de beste kwaliteit en gemaakt van verse producten. Zo zul je bij Leonidas in de receptuur nooit diepvriesproducten vinden en wordt er alleen maar gewerkt met chocolade van 100% pure cacaoboter. Ook in de Leonidas bonbons wordt alleen gebruik gemaakt van de best verkrijgbare verse ingrediƫnten zoals verse boter, verse room en melk, de lekkerste Turkse hazelnoten, Italiaanse amandelen en Spaanse sinaasappels om maar wat voorbeelden te noemen.

Leonidas Paaseitjes.

Leonidas paaseitjes zijn verkrijgbaar in vele smaken, allemaal even lekker. Uitermate geschikt als paasgeschenk voor je personeel of je goede relaties. Al was het maar omdat Leonidas bekend staat om zijn kwaliteit. We kunnen van deze Leonidas paaseitjes allerlei paasgeschenken maken. De paaseitjes verpakt in de herkenbare Leonidas ballotins, in fraaie chocolade eieren, mooi verpakt in doosjes en we maken er zelfs brievenbusdoosjes van zodat je ze, heel eenvoudig, kunt versturen. Dat versturen doen wij trouwens ook graag voor je. We ontzorgen je graag.