Paaseitjes Leonidas

18 smaken Leonidas paaseitjes.

Voor de echte lekkerbekken en liefhebbers van echte Belgische chocolade zijn er met de Pasen de overheerlijke paaseitjes van Leonidas. 18 smaken! Ja, je leest het goed. Er zijn 18 overheerlijke smaken van dit fantastische paaseitje. En bij paasgeschenken.org hebben wij ze allemaal! De laatste telg uit deze paaseitjes familie is paaseitje 'Manon'. Ja, die van die lekkere bonbon van witte chocolade met botercrème en koffiesmaak. 

Naast de overbekende bonbons die wij natuurlijk ook in diverse paasgeschenken kunnen aanbieden, verrast Leonidas ons ook met de misschien wel lekkerste paaseieren die er zijn. En nog leuker (en lekkerder), we gaan ze hier allemaal aan je voorstellen. Al deze paaseitjes hebben hun eigen fantastische smaak en karakter. Ze smaken fantastisch en zien er door de fleurige en kleurige folie of staniol ook nog eens heel feestelijk en luxe uit. Naast een fantastische smaak dus ook nog eens een lust voor het oog.

Het mooie van de paaseitjes van Leonidas is dat ieder paaseitjes zijn eigen karakter of, zo je wilt, persoonlijkheid, bezit. De éne is zacht, de volgende wellicht hard. Héél uitgesproken van smaak of juist fijn en ingetogen. Eén met een zachte vulling, de volgende een fijne crisp in de vulling. Eén ding hebben al deze paaseitjes gemeen: ze zijn onweerstaanbaar lakker!

Oh ja, de paaseieren van Leonidas die je in onze webshop vindt, leveren wij allemaal assorti. Als je ze per soort wilt hebben is dat mogelijk bij voldoende afname. Bel ons hiervoor gerust even en we informeren je graag!

Alle soorten Leonidas paaseitjes.


Leonidas paaseitje Melk.

Leonidas paaseitje melkjpg
Deze hoeft natuurlijk weinig toelichting. Melkchocolade paaseitje uit de Leonidas familie. Gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Mooi lichtblauw staniol.

Leonidas paaseitje Melk - Hazelnootcreme

Leonidas paaseitje melk-hazelnootcremejpg
Een paaseitje van melk chocolade gevuld met een heerlijke Hazelnootcreme. Verpakt in paars staniol.

Leonidas paaseitje Melk Karamel

Leonidas paaseitje karameljpg
Een chocolade paaseitje van Melk chocolade gevuld met heerlijk gezouten karamel. De karamel is gemaakt naar traditioneel recept met gezouten boter. Smullen!  Mooie lichtblauwe staniol.


Leonidas paaseitje Melk - Popsuiker

Leonidas paaseitje melk-popsuikerjpg

Voor de échte zoetekauw: Een chocolade eitje gevuld met popsuiker. Mooi roze staniol. Zoet, zoeter, zoetst!


Leonidas paaseitje melk-praliné

Leonidas paaseitje Melk-pralinejpg
Een klassieker onder de paaseitjes: Melk chocolade gevuld met Praliné. Traditioneel? Jazeker. Lekker? Oh ja... dat blijft íe. Mooi lichtbruin staniol.

Leonidas paaseitje Melk-Praliné Biscuit

Leonidas paaseitje Melk-pralinebiscuitjpg
Een melkchocolade paasei gevuld met Praliné biscuit. Een paaseitje met een bite! Je proeft eerst de lekkere melkchocolade, dan de heerlijk zachte Praliné en als extra verrassing de 'bite' van de biscuit. Geel / Goud staniol.

Leonidas paaseitje Melk - Vanille

Leonidas paaseitje melk-vanillejpg
Dit paaseitje heeft een heerlijk zachte vanillecrème in een jasje van melkchocolade. paars/blauw staniol

Leonidas paaseitje Puur

Leonidas paaseitje puurjpg
Wát moeten we hier nou over zeggen? Chocolade.. Pure chocolade maar dan van Leonidas kwaliteit. Lekker. Mooi donkerbruin staniol.

Leonidas paaseitje Puur Citroen

Leonidas paaseitje citroenjpg
Een pure chocolade paaseitje gevuld met een heerlijke frisse creme van citroen. Wát een mooie combinatie. Het kleine beetje bitter van de pure chocolade gecombineerd met het frisse, ietje zurige van de citroen creme. Wij zijn fan! Knalgele staniol, de verpakking belooft al veel goeds.

Leonidas paaseitje puur - framboos

Leonidas paaseitje puur-framboosjpg

Een paaseitje gemaakt van pure chocolade gevuld met framboos. De verfrissende fruitvulling van framboos zorgt ervoor dat dit paaseitje een verrassende frisse en krachtige smaak heeft. Héél apart. Paars / Roze / Rood staniol.

 

Leonidas paaseitje puur - tiramisu

paaseitje puur-tiramisujpg
De Maitre Chocolatier van Leonidas creëerde voor dit nieuwe paaseitje Tiramisu een combinatie van pure chocolade en tiramisu ganache met stukjes amaretti en een heel klein beetje koffie. Crème / wit staniol.

Leonidas paaseitje puur-brésilienne

Leonidas paaseitje puur-Bresiliennejpg
Heerlijke paaseitje uit volle pure chocolade met praliné en brésilienne. lichtbruin staniol.

Leonidas paaseitje Puur São Tomé

Leonidas paaseitje Puur Sao Tomejpg
Een chocolade eitje van pure chocolade 72% cacao. Het staniol is zo donker als de chocolade die erin verpakt zit.

Leonidas paaseitje Wit

Leonidas paaseitje witjpg
De witte chocolade van Leonidas. Deze is ongevuld. Wit Staniol zodat je 'm altijd herkent.


Leonidas paaseitje Wit Cuberdon

Leonidas paaseitje Cuberdonjpg
Dit is mijn persoonlijke favoriet en het lekkerste paaseitje dat ik ooit proefde. Die vulling... Eén probleem: je stopt nooit meer met eten.  Dit kleine witte chocolade paaseitje is gevuld met een heerlijke ganache van Cuberdon. Roze staniol, nét als de vulling.

Leonidas paaseitje Manon (wit)

Leonidas paaseitje Manonjpg
Als je de bonbons van Leonidas kent behoeft dit paaseitje Manon geen uitleg! Dezelde heerlijke vulling.  Dit eitje uit witte chocolade is gevuld met de bekende Manon botercrème met koffiesmaak en praliné.

Leonidas paaseitje Pistache

Leonidas paaseitje pistachejpg
Dit heerlijke paaseitje van witte chocolade is gevuld met een pistache vulling. Zoals je kunt verwachten: groene staniol.

Leonidas paaseitje wit Praliné

Leonidas paaseitje wit pralinjpg
Dit eitje gemaakt van witte chocolade is gevuld met praliné en gepofte rijst. Zacht mét een crisp. Witte staniol.