Van der Vegt Harderwijk Paasgeschenken

Paasgeschenken.org vernieuwd

Paasgeschenken.org vernieuwd

Paasgeschenken.org vernieuwd

Paasgeschenken.org vernieuwd in 2018.


Webwinkel paasgeschenken.

We zijn momenteel druk bezig om onze website en onze webwinkel paasgeschenken.org helemaal te vernieuwen. Een nieuwe look en feel, nieuwe paasgeschenken voor iedere organisatie en elk budget waarmee onze klanten straks succes kunnen behalen bij hun  peroneel en goede relaties.

Leonidas paasgeschenken.

We gaan ons specialiseren in Leonidas paasgeschenken. Van heerlijke paaseitjes met de lekkerste vulling tot de allermooiste grote gevulde eieren. We vullen ze straks met de originele Leonidas bonbons, Leonidas paasfiguren en natuurlijk de kleine gevulde paaseitjes. Kijk hieronder maar eens naar alle beschikbare smaken. Om je vingers bij af te likken!
Leonidas paaseitjes de smakenjpg

Paasgeschenken en paasmailingen verzenden.

Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de allerleukste paasmailingen. We hebben een groot aantal paasgeschenken gevonden die geschikt zijn voor post-verzending. Leuke attenties waarmee je je waardering naar je relaties kunt uitspreken. Natuurlijk kunnen we deze paasgeschenken voorzien van je eigen logo. Op de chocolade zelf maar ook op de verpakkingen kunnen op eenvoudige wijze jouw logo en de uitstraling van je organisatie worden geplaatst. 
Wil je dat wij het héle traject voor je verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. We pakken de paasgeschenken voor je in en zorgen met alle plezier ook voor de verzending. Vraag ons maar eens naar de mogelijkheden.

Bloembollen Pasen.

Je vindt op onze site straks ook een mooi aanbod leuke bloembollen en andere fleurige paasgeschenken die ook uitermate geschikt zijn voor verzending naar je relaties. Natuurlijk te combineren met onze paaschocolade en paaseitjes en Leonidas Bonbons.

Hou de site maar in de gaten! Langzaam maar héél zeker vullen we onze webshop met leuke verrassende paasgeschenken.