Van der Vegt Harderwijk Paasgeschenken

Paasgeschenken Leonidas

Paasgeschenken Leonidas

Paasgeschenken Leonidas

Leonidas paasgeschenken.

Bij paasgeschenken.org zijn we, naast onze 'gewone' (al houden we helemaal niet van die term) paasgeschenken en paascadeau's, helemaal gespecialiseerd in heerlijke paas artikelen van Leonidas. We hebben er dan ook een mooi assortiment van online gezet in onze webwinkel.

Paaseitjes Leonidas.

Naast de wereldberoemde bonbons, de wat minder bekende paasfiguren zoals paashazen, paaskipjes en andere chocolade holfiguren, zijn de overheerlijke paaseitjes van Leonidas onze meest gebruikte paaseieren uit ons brede assortiment. Toegegeven: je kunt goedkopere eitjes kopen maar die komen qua smaak niet in de buurt van deze overheerlijke Belgische chocolade paaseitjes van Leonidas. 

Diverse smaken paaseitjes leonidas.

De leonidas paaseitjes zijn er in heel veel lekkere smaken: Melk, Puur, Melk hazelnoot crème, Caramel, Melk praliné, praliné biscuit, vanille, citroen, framboos, Pistache, wit... Allemaal gemaakt van heerlijke kwaliteits chocolade zoals je van Leonidas mag verwachten.

Voor dit artikel pikken we er twee heerlijke smaken voor je uit die er voor ons uitspringen qua smaak. De Citroen en de karamel.

Het Leonidas paaseitje met Karamel. Heerlijke Melkchocolade gevuld met een heerlijke
gezouten karamel. Helemaal van deze tijd: karamel met gezouten boter volgens Belgisch recept en daaromheen de Leonidas melkchocolade. 

Het Leonidas paaseitje met Citroen is nieuw in het assortiment. Gemaakt van heerlijke pure chocolade met een frisse creme van citroen. Een héle verrassende smaak voor een paaseitje. Erg lekker.

Behalve dat al deze Leonidas paaseitjes heel lekker smaken zijn ze trouwens ook nog eens een lust voor het oog. Kijk eens naar de vrolijk gekleurde folie waarin ze zijn verpakt! Zo krijg je toch meteen zin in deze heerlijke Belgische paaseitjes?
Leonidas paaseitje citroenjpg
Leonidas paaseitje karameljpg