Van der Vegt Harderwijk Paasgeschenken

Paasgeschenk chocowijn

Paasgeschenk chocowijn

Paasgeschenk chocowijn

Chocowijn rood en wit.

In een grijs verleden toen ik nog dacht dat ik wel vinoloog kon worden, leerde ik dat wijn en chocolade nooit samen ging. Dat was een soort ongeschreven wet. Er was in die tijd één uitzondering: Een wijn uit de Collioure of Banyuls uit de Roussilon Zuid Frankrijk. Het verhaal ging dat je die wijn rustig met een chocoladetaartje kon eten, hij zou het overleven.

De afgelopen jaren veranderde die 'wet' klaarblijkelijk want opeens kwam ik wijn tegen die je prima mocht drinken met chocolade. Er werden zelfs flessen wijn aangeboden met chocolade, verpakt in één doos. Ik was in shock! Echt lekker vond ik het nooit. Bij wijn eet je kaas, stokbrood, noten, olijven en andere tapas. Bij chocolade drink je thee, koffie, chocomelk. 

En nu? Nu is het hek van de dam! Er is wijn mét chocolade. De Chocowijn. Verkrijgbaar in rood en in wit. En weet je wat ik er erg aan vind? Het is lekker! Daar gaat mijn overtuiging en al het vroeger (wát een rot woord) aangeleerde over wijn en chocolade. Maar goed, ik leg, of liever: zet, me er rustig bij neer en geniet van een glaasje, terwijl ik dit schrijf.

Chocored.
De naam zegt het al, rode wijn. Gearomatiseerd, zegt de fabrikant. Hij smaakt naar kersenbonbons maar dan niet die vervelende goedkope die je soms krijgt toegestopt in héle foute restaurants. Nee; deze wijn smaakt gezellig naar goede kersenbonbons met veel likeur erin. Je weet niet wat je proeft. Je vindt deze chocoladewijn rood natuurlijk in onze webwinkel.

Chocowhite.
Die is makkelijker! Witte wijn met een chocolade en vanille smaak. Onmiskenbaar. Zelf vind ik 'm lekkerder dan de rode.

Allebij hebben ze 8% alcohol en zijn ze ook nog eens glutenvrij! Iedereen mag 'm dus drinken.
cherrypngvanillepng

Je vindt deze leuke paasgeschenken met chocowijn in onze webwinkel op deze site. Kijk maar eens en laat je verrassen. 

Wil je deze wijn eerst eens proeven voor je hem bestelt? Dat kan natuurlijk. Neem even contact met ons op en we zorgen dat we genoeg tijd voor je vrij maken in Harderwijk. Bel ons op:
0341 269 030 of 0341 418547 

Natuurlijk ook voor al je andere paasgeschenken.